A Kárpátok túravezetője – Sherpa.ro

Erdély Kincsei útikönyv

Erdély Kincsei könyv

Pataki János 2017. november 15-én megjelent könyve megrendelhető.

Erdély nem csak a túrázók, hanem minden magyar ember számára egy folyamatos ihletet nyújtó hely. 2017 november 15-én megjelent egy minden eddiginél speciálisabb könyv Erdély kincseiről, ami akár zseniális ajándék is lehet.

A szerző specialitása, hogy érzelmekkel teli, kevésbé ismert különlegességekkel, és csodálatos képekkel mutatja be nekünk Erdély csodáit.

Azért lehet nálunk is megrendelni, mert mi is hozzájárultunk a könyv képanyagához, a Retyezát hegység képeivel.

Hegyek és természeti csodák

Ez a könyv kiemelt figyelmet szentel Erdély természeti sokszínűségének is, és bemutat számos hegységet, barlangot és olyan látvalót, amivel csak ezeken a tájakon találkozhatunk.

A könyv nem egy klasszikus útikönyv! 

A szerző magávalragadó módon mutatja be az egykori történelmi Erdély káprázatos világát. A könyv egyszerre alkalmas arra, hogy segítségével fölkeressük a legfontosabb látnivalókat, ugyanakkor kiváló a már megvalósult utazások újraidézésére, vagy a csendes elmélkedésre a gyönyörű fotók segítségével.

Nem a méret a lényeg?

A 440 oldalas könyv olyan méretet kapott, amelyben könnyen elfér akár kézitáskában, akár kis hátizsákban, hogy mindig könnyen elő tud kapni utazásod alatt.

Lapozz bele

Ide kattintva letöltheted a könyv egy részletét.

Kedvezmények

Az új könyv ára 6 900 Ft. Szerezd most meg egyedülálló kedvezménnyel 5 500 Ft-ért.

Minimum 2 könyv rendelése esetén még ennél is kedvezményesebben, már 5 000Ft-ért juthatsz a könyvhöz!

A legkedvezőbb áron akkor juthatsz hozzá, ha részt veszel valamelyik túránkon. Ez esetben csak 4 000Ft-ért tiéd lehet. Ezzel szeretnénk segítséget nyújtani abban, hogy képbe kerülj, hogy a kiutazás során milyen útbeeső látnivalókat érdemes megnézned, ezzel is színesítve az erdélyi kiruccanást.

Megrendelés

Amennyiben szeretnéd megrendelni, kérlek küldj egy emailt a sherpa@sherpa.ro címre az alábbi adatokkal:
– név
– cím
– telefonszám
– email cím
– számlázási adatok (amennyiben eltér fenti név, címtől)

Szállítás 2018-ban:

Hétközben személyesen Budapesten, 10-17 óra között, a Széll Kálmán térnél lehet átvenni, vagy este Dunakeszin, előre egyeztetett időpontban.

Vidéki rendelés, vagy szállítás igénylése esetén futárral küldjük. Ez esetben a könyv árát és szállítási díjat kérjük előzetesen átutalással kifizetni. A megrendelést követően küldjük az utalási tudnivalókat. A könyvet a pénz beérkezése után küldjük.
A csomagolás és szállítás díja 1-3 könyv esetén 1900Ft, 4-6 könyv esetén 2400Ft, 7-10 könyv esetén 2900Ft.