A Kárpátok túravezetője – Sherpa.ro

u.Hike – Szemléletváltó túra

u.Hike

Nem vagy egyedül a világon. Minden, amit csinálsz, vagy nem csinálsz, hatással van. Elsősorban önmagad vezetője vagy, s ha magadat nem vezeted, akkor csak sodródsz, a hatás pedig, amit keltesz, öntudatlan. Ha magadat tudod vezetni, akkor másokat is tudsz.

Szemléletváltó túrára hívunk, hogy mindezt felfedezd, első kézből, a természet és a csoport ereje által támogatva.

A túra helyszíne Erdélyben a Pádis-fennsík változatos karsztvidéke, ahol kis területen minden megtalálható amit a hegyekben szeretünk, fenyvesek, sziklás szurdokvölgyek, barlangok, ózondús friss levegő.

A u.Hike nem egy hagyományos túra, valójában nem is egy túra. Annál sokkal több. Nem a túra maga a cél, ez csak egy eszköz. A hegy és a túrázás csak egy színtér amely elősegíti és támogatja a gyakorlatban megtapasztalni azt az élet és vezetői szemléletet amellyel dolgozunk. El tudsz gondolni egy olyan képzést, ahol nem kell fárasztó előadásokat hallgatni, csak túrázni, és időnként játékos feladatokban részt venni, miközben észrevétlenül rengeteg gyakorlati tudást és tapasztalatot szerzel?

Minimum 6 – maximum 12 fős csoportban töltjük együtt ezt a 3 napot egyszerű körülmények között, ámde csodás környezetben. Az program során naponta túrázunk, és a természet adottságait felhasználva minden nap egyben egy belső önismereti utazás is lesz. Elindulunk a jelenből és egy új, tudatosabb jövőbe érkezünk. A program sajátos, egyedi elegye a túrázásnak, csoportos coachingnak és vezetőfejlesztésnek.

A programot Balogh Ingrid, minősített co-active coach és Kramer Zsolt, túravezető facilitálja. Rólunk azt kell tudnod, hogy mindketten elhivatott művelői vagyunk a saját szakterületünknek, elkötelezetten tanuljuk és gyakoroljuk a Theory U társadalom fejlesztési vezetői modelljét, és mindketten rajongunk a túrázásért és a személyiségfejlesztésért. Eszközeink – co-active coaching és leadership, Theory U, mindfulness, testtudatosság – interaktívak, játék- és rendszerszemléletűek, és holisztikusak. Célunk a személyes élményen alapuló belső változás, perspektíva váltás előremozdítása, és olyan konkrét készség- és eszköztár átadása, amelyet könnyedén tudsz majd alkalmazni vezetőként, mind a munkádban, mind a magánéletedben.

Rólad azt feltételezzük, hogy van benned egy nagy adag éhség valami újra, valami másra, valami többre. Hogy nyitott vagy a tanulásra és eddig nem ismert perspektívákra. Hogy kíváncsisággal fordulsz, vagy szeretnél fordulni, önmagad és a környezeted felé. Hogy hajlandó vagy kilépni a komfortzónádból, és megengeded, hogy ebben kihívások elé állítsunk.

A programon való részvételhez semmilyen előképzettség nem szükséges. A túrák átlagos erőnléttel teljesíthetők.

Időpont: 2019. október 20-23.
Helyszín: Pádis, Erdélyi-szigethegység
Szállás: panzióban, 2-4 ágyas szobákban
Előjelentkezés: 20% kedvezménnyel július 20-ig
Részvételi díj*: 178.000 142.400Ft (július 20-ig, utána utána teljes ár 178.000Ft)

*Az ár tartalmazza a szállást, félpanziót, túravezetést és programvezetést. Az ár nem tartalmazza az utazási költséget, kötelező biztosítást, illetve plusz étkezést, egyéb egyéni költségeket.

Jelentkezéstöltsd ki a jelentkezési lapot erre a linkre kattintva!

NYEREMÉNYJÁTÉK: A július 20-ig jelentkezők között kisorsolunk 1 darab 30% kedvezményes részvételi lehetőséget!

Az eseménnyel kapcsolatban friss híreket a u.Hike Facebook oldalán olvashatsz!

A túrára ajánlott felszerelés:
– Kényelmes túrabakancs
– Váltócipő
– Strapabíró túraruha és réteges meleg öltözet
– Polárfelső
– Esőkabát
– Kabát (pl. szélkabát)
– Sapka
– Kisebb hátizsák, a napi túrákra
– Elem- vagy fejlámpa (a barlangokba)

Utazás: Egyénileg. Igény szerint segítünk telekocsik megszervezésében.

Ha a program felkeltette érdeklődésedet, de még vannak kérdéseid, írj nekünk: Ingrid@theflowhouse.eu vagy sherpa@sherpa.ro

u.Hike