A Kárpátok túravezetője – Sherpa.ro

u.Hike – Szemléletváltó túra

u.Hike

A u.Hike egy teljesen más fajta túra, mint amivel eddig találkozhattál. Azoknak szól, akik rálátást szeretnének arra, hogyan viselkednek amikor kihívásokkal találkoznak és kísérletezni szeretnének egy friss látásmóddal.
Az program során naponta túrázunk, és a természet adottságait felhasználva minden nap egyben egy belső önismereti utazás is lesz. A program sajátos, egyedi elegye a túrázásnak, csoportos coachingnak és vezetőfejlesztésnek.

Nem vagy egyedül a világon. Minden, amit csinálsz, vagy nem csinálsz, hatással van. Elsősorban önmagad vezetője vagy, s ha magadat nem vezeted, akkor csak sodródsz, a hatás pedig, amit keltesz, öntudatlan. Ha magadat tudod vezetni, akkor másoknak is példát tudsz mutatni, valódi vezetővé válhatsz.

Szemléletváltó túrára hívunk. A u.Hike nem egy hagyományos túra, annál sokkal több. Nem a túra maga a cél, ez csak egy eszköz. A hegy és a túrázás csak egy színtér amely elősegíti és támogatja a gyakorlatban megtapasztalni azt az élet és vezetői szemléletet amellyel dolgozunk. El tudsz gondolni egy olyan képzést, ahol nem kell fárasztó előadásokat hallgatni, csak túrázni, és időnként játékos feladatokban részt venni, miközben észrevétlenül rengeteg gyakorlati tudást és tapasztalatot szerzel?

A túra helyszíne Erdélyben a Pádis-fennsík változatos karsztvidéke, ahol kis területen minden megtalálható amit a hegyekben szeretünk, fenyvesek, sziklás szurdokvölgyek, barlangok, ózondús friss levegő.

Jelentkezés a u.Hike túrára

Minimum 6 – maximum 12 fős csoportban töltjük együtt ezt a 3 napot egyszerű körülmények között, csodás környezetben.

A programot Balogh Ingrid, minősített co-active coach és Kramer Zsolt, túravezető facilitálja. Rólunk azt kell tudnod, hogy mindketten elhivatott művelői vagyunk a saját szakterületünknek, elkötelezetten tanuljuk és gyakoroljuk a Theory U társadalom fejlesztési vezetői modelljét, és mindketten rajongunk a túrázásért és a személyiségfejlesztésért. Eszközeink – co-active coaching és leadership, Theory U, mindfulness, testtudatosság. Célunk a személyes élményen alapuló belső változás, perspektíva váltás előremozdítása, és olyan konkrét készség- és eszköztár átadása, amelyet könnyedén tudsz majd alkalmazni vezetőként, mind a munkádban, mind a magánéletedben.

Rólad azt feltételezzük, hogy van benned egy nagy adag éhség valami újra, valami másra, valami többre. Hogy nyitott vagy a tanulásra és eddig nem ismert perspektívákra. Hogy kíváncsisággal fordulsz, vagy szeretnél fordulni, önmagad és a környezeted felé. Hogy hajlandó vagy kilépni a komfortzónádból, és megengeded, hogy ebben kihívások elé állítsunk.

A programon való részvételhez semmilyen előképzettség nem szükséges. A túrák átlagos erőnléttel teljesíthetők. Ha egész nap egy irodában ülsz és nincs rendszeres mozgás az életedben, akkor javasoljuk, hogy a túra előtti hetekben egy kicsit ébreszd fel a tested egy kis futással, gyaloglással vagy bármilyen sporttal amit szívesen végzel.

Időpont: 2019. október 20-23.
Helyszín: Pádis, Erdélyi-szigethegység (Budapestről 360km. 2 óra távolságra a magyar határtól)
Szállás: panzióban, 2-4 ágyas szobákban
Részvételi díj*: 178.000Ft

*Az ár tartalmazza a szállást, félpanziót, túravezetést és programvezetést. Az ár nem tartalmazza az utazási költséget, kötelező biztosítást, illetve plusz étkezést, egyéb egyéni költségeket.

Jelentkezés a u.Hike túrára

PÁROS KEDVEZMÉNY: ha hívsz még valakit, mindketten 20% kedvezménnyel vehettek részt

Jelentkezés a túráratöltsd ki a jelentkezési lapot erre a linkre kattintva!

Az eseménnyel kapcsolatban friss híreket a u.Hike Facebook oldalán olvashatsz!

Ne maradj le a legfrissebb fejleményekről! Hírlevélben is küldünk majd további részleteket és emlékeztetőt a túráról.

Szeretnék értesülni a túrákról, feliratkozom a hírlevélre

A túrára ajánlott felszerelés:
– Kényelmes túrabakancs
– Váltócipő
– Strapabíró túraruha és réteges meleg öltözet
– Polárfelső
– Esőkabát
– Kabát (pl. szélkabát)
– Sapka
– Kisebb hátizsák, a napi túrákra
– Elem- vagy fejlámpa (a barlangokba)
– Kesztyű (vékony)

Utazás: Egyénileg. Igény szerint segítünk telekocsik megszervezésében.

Ha a program felkeltette érdeklődésedet, de még vannak kérdéseid, írj nekünk:  sherpa@sherpa.ro (túrával kapcsolatban) vagy Ingrid@theflowhouse.eu (a szakmai résszel kapcsolatban)

u.Hike