LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEID EGY TÚRÁVAL KARÁCSONYRA!

Mi egy kézzelfogható ajándékot is adunk hozzá, hogy rá tudj hangolódni a túrára.

Ha december 15-ig jelentkezel egyik túránkra, postán elküldjük neked az Erdély Kincsei útikönyvet!

Az ajándék könyvet a készlet erejéig tudjuk felajánlani. Csak Magyarországra postázzuk. Hétköznap átvehető személyesen is Budapesten a Széll Kálmán térnél.

Kulturális és természeti csodák

Erdély nem csak a túrázók, hanem minden magyar ember számára egy folyamatos ihletet nyújtó hely. Az Erdély Kincsei egy minden eddiginél speciálisabb útikönyv.
A szerző specialitása, hogy érzelmekkel teli, kevésbé ismert különlegességekkel, és csodálatos képekkel mutatja be nekünk Erdély csodáit.
Ez a könyv kiemelt figyelmet szentel Erdély természeti sokszínűségének is, és bemutat számos hegységet, barlangot és olyan látvalót, amivel csak ezeken a tájakon találkozhatunk.

A könyv nem egy klasszikus útikönyv!

A szerző magávalragadó módon mutatja be az egykori történelmi Erdély káprázatos világát. A könyv egyszerre alkalmas arra, hogy segítségével fölkeressük a legfontosabb látnivalókat, ugyanakkor kiváló a már megvalósult utazások újraidézésére, vagy a csendes elmélkedésre a gyönyörű fotók segítségével.

Nem a méret a lényeg?

A 440 oldalas könyv olyan méretet kapott, amelyben könnyen elfér akár kézitáskában, akár kis hátizsákban, hogy mindig könnyen elő tud kapni utazásod alatt.

IMG_20190802_145221_VorosTo
PÁRINGI TENGERSZEMEK

2020. július 15-19.

Bucsecs - Babele - caraiman 1 (1)
KÁRPÁTKANYAR

2020. július 24-30.

IMG_20190729_182726
BIHAR-HEGYSÉG

2020. július 1-5.

Close Menu
×
×

Cart